Forside

Daugaard AssociationDaugaard
Association

Foreningen

Daugaard Associations er en forening, hvis vision det er, at hjælpe virksomheder til betydelige besparelser på deres hoteludgifter.

Alle virksomheder er velkomne her, uanset størrelse.  Alle har ret til besparelser, og det er vores opgave at sørge for det.

MeetingsAndHotels, er vores hotel afdeling. Her udarbejdes hotelkontrakter, kvalitetscheck af hoteller og vi sikrer, at der er adgang til de forhandlede priser døgnet rundt.

Cre8online er vores online afdeling. Her implementeres virksomheder, firmapolitik og hotelaftaler til alle brugere af vores onlinesystem.

Vores vision

At bidrage til en sund virksomhedsøkonomi hos alle medlemmer.

At skabe gode og seriøse hotelpartnerskaber til vores medlemmer.

At opfylde medlemmernes hotel ønsker.

Vi kan

Opnå den pris, der matcher Jeres budgetter.

Udarbejde Jeres hotelpolitik og være Jeres forsikring på, at dette overholdes.

Sikre, at I ikke bruger unødige penge på hoteller, da vores topstyret globale onlinesystem, håndterer dette.

Forhandle hotelkontrakterne, ud fra Jeres ønsker. Det giver Jer stor tidsbesparelse. Jeres ønsker er vigtige for os.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores forening, hvor alle har ret til besparelser.

Gør brug af vores ekspertise, så kan I koncentrere Jer om meget vigtigere opgaver, spare tid og bundlinie penge. Vi tilbyder gerne en uformel, uddybende præsentation.

Om Daugaard

Daugaard Association

Aadalsparkvej 33

DK-2970 Hørsholm

Charlotte Daugaard

Cell: +45 25461446

Peter Sommer

Insight: Virksomhed, udvikling og strategi.

Teamleder.

Cell: +45 31502254